U hebt niets in uw winkelwagen.

Canis Alpha webshop
Vleeskwaliteit - Onze gouden standaard        Rundvlees, kip, vis en geiten
 
en wat dat met de gezondheid van uw hond te maken heeft


 
 

 

Volgens Wikipedia verwijst soortspecifieke veehouderij naar een vorm van veehouderij die is gebaseerd op gericht op de natuurlijke leefomstandigheden van de dieren en in het bijzonder op de aangeboren dierenrekening wordt gehouden met het gedrag van de dieren.

Tot zover de theorie.
 
En de praktijk?
 
Het is vrij eenvoudig. Alles wat wettelijk is toegestaan, is automatisch soortspecifiek, dus de productverklaring "Soortgerichte houderij" is zeker geen kwaliteitskenmerk.

zelfs de (nieuwe) "kooihouding" is daarom soortspecifiek, volgens de wet.

Zo is vlees afkomstig van een voor de soort geschikte veehouderij, althans volgens de wet en kan het ook als uitstekend reclame-uiting worden gebruikt. Een lachertje.

Lees daar ook over hier.

Dus zelfs kooien is soortspecifiek, volgens de wet.
 
Als u er meer over wilt lezen, vindt u specialistische informatie bijvoorbeeld in onze
 
 
Canis Alpha® heeft nooit genoegen genomen met het op één na beste. Eigenlijk van ons principe heel simpel. We willen gewoon het beste voor jou en de jouwen onze honden.

Echt soortspecifiek in plaats van oneerlijk. Een duidelijke NEE tegen bio-industrie is voor ons zelf- begrijpelijk. Zo is het bijvoorbeeld Canis Alpha®- kip of hét ultieme krachtcentrum van het lichaam. Als hij sterk en getraind is, helpt dit niet alleen blaaszwakte en incontinentie te voorkomen. Met sterke bekkenbodemspieren geniet je van intensievere seks, heb je minder rugklachten en ervaar je de voordelen van een heel ander lichaamsgevoel: met een sterke core ervaar je meer fysieke tonus, heb je een betere houding en profiteer je uiteindelijk van de vitaliteit. Canis Alpha®- Weide koeien   

1. CanisAlpha-runderen en -geiten worden het hele jaar door in de wei gehouden met zeer korte afstanden tot de slacht.

2. De CanisAlpha-runderen en -geiten zijn niet afkomstig van zogenaamde intensieve veehouderij, massa- of kettinghouderij.

3. Geen gebruik van antibiotica.

4. Voeren zonder genetisch gemodificeerd voer. Lees ook:

GGO-vrij en toch via de achterdeur in het voer.

onze antwoorden, onze belofte van kwaliteit en onze gezondheidsbijdrage voor uw hond en onze honden. Ook een duidelijk NEE tegen Genetische manipulatie, noch rechtstreeks, noch via de achterdeur. 

Wie denkt dat dat hondenvoer is? bepaald, natuurlijk, wie is van de helaas erg teleurgesteld. in de Integendeel, dit alles kost meer geld in de Aankoop van goederen en vermindert daardoor de winst van de fabrikant aanzienlijk. Maar dit is er een ander verhaal. Vraag, lees, vergelijk, doe jezelf slim.

Waarom dat allemaal? 

Voor de gezondheid van onze belangrijkste vriend - uit liefde voor onze honden. Je weet wel, iedereen is wat ze eten. Bij honden is dit niet anders, behalve dat dit jouw beslissing is zijn afhankelijk. Ze moeten eten wat je ze geeft. 

Voeding is DE basis van gezondheid.     

Het voorziet het lichaam van alles wat het nodig heeft om gezond te leven en te blijven. Zit er wel in verontreinigende stoffen bevatten, tellen we ze ook mee.

Gezien de huidige omstandigheden waarin landbouwhuisdieren worden gehouden, is dit des te belangrijker om daar maar op te letten. Wat ze te eten krijgen is ook van groot belang Betekenis, maar ook bv. Medicatieresten, gifstoffen, hormooncocktails of anders Stresshormonen etc. Niet echt een fijne gedachte, want uiteindelijk komt het allemaal op zijn pootjes terecht IN jouw hond, kan hem belasten en leiden tot een grote verscheidenheid aan ziekten.     

Een gezond, vervuilingsvrij dieet is een belangrijk onderdeel van de gezondheid en draagt ​​daarom bij draagt ​​er altijd toe bij of we ziek worden of niet. 

Daarom is onze claim en topprioriteit: 

Gewoon het beste, de jouwe en onze honden want niet alleen liefde, ook gezondheid gaat door de maag. 

CanisAlpha® – omdat uw hond het waard is. Veel meer dan alleen hondenvoer!
 
 
Loading ...
Even geduld aub …