U hebt niets in uw winkelwagen.

Canis Alpha webshop

OVER ONS

De liefde en zorg voor honden staat boven alles bij CanisAlpha®. Hun gezondheid is echt voor ons zaak van het hart. Dat kan ons onderscheiden van anderen. Liefde, zorg en gezondheid gaan voor winst.

Zo ook dier- en natuurbehoud. Uit overtuiging, weg van marketingideeën en niet alleen sinds het 'in de mode' is om ermee te adverteren. CanisAlpha® is en blijft HET origineel.  

Sinds 1996 houden wij ons bezig met gezonde voeding voor honden en met de kwaliteit en ingrediënten van hondenvoeding.

Wij, dat wil zeggen CanisAlpha® - Hondenvoer, de natuurgeneeskundige praktijk voor honden en het DDC-laboratorium voor hond en mens. Ons hondenvoer en onze moderne en bijzondere natuurgeneeskunde, het beste van 2 werelden, voor het welzijn en de gezondheid van u en de onze darlings.

Onze honden

Als je fabrikanten mag geloven, bestaat er eigenlijk alleen maar lekker eten.

Waarom zijn dan zoveel honden ziek? Waarom nemen de "ziektes van de beschaving" ook snel toe bij onze honden?

Tumoren, nier- en leverschade, stoornissen in het bewegingsapparaat, vruchtbaarheidsstoornissen, allergieën en nog veel meer. Gezondheid is op de een of andere manier anders. Of?

CanisAlpha® is en blijft voor ons het logische gevolg. Een gevarieerde samenstelling van voeding voor alle rassen en leeftijden, gebaseerd op de natuur. Eventueel aangevuld met moderne, effectieve en ongevaarlijke natuurgeneeskunde. CanisAlpha®, veel meer dan alleen hondenvoer.

 

We nemen je graag mee op de CanisAlpha manier van leven.

Gezondheid en gezond blijven kan zo eenvoudig zijn.

Loading ...
Even geduld aub …