U hebt niets in uw winkelwagen.

Canis Alpha webshop

Annuleringsvoorwaarden en annuleringsformulier

Annuleringsvoorwaarden en annuleringsformulier

A. Annuleringsbeleid

Introductie

Verbrauchern steht ein Widerrufsrecht nach folgender Maßgabe zu, wobei Verbraucher jede natürliche Persoon ist, die ein Rechtsgeschäft zu Zwecken abschließt, die überwiegend weder ihrer gewerblichen noch ihrer selbständigen beruflichen Tätigkeit zugerechnet werden können:

herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen veertien dagen zonder opgaaf van redenen dit contract.

De herroepingstermijn is veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in bezit heeft of heeft genomen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u contact met ons opnemen (Anja Willnauer, CanisAlpha, Europaallee 33, D-67657 Kaiserslautern, Duitsland, Tel.: +49 (0)6322-982290, Fax: +49 (0)3222-3746611, E-mail: post@canisalpha.de) door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld een brief verzonden per post, fax of e-mail) over uw beslissing om dit contract te herroepen. U kunt gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.

Voor de valuta van de herroepingstermijn is het voldoende dat u vóór het verstrijken van de herroepingstermijn kennis geeft van de uitoefening van het herroepingsrecht.

Gevolgen van de annulering

Als je terug te trekken uit dit contract, zullen wij alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief de kosten van het aanbod (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat je een soort van levering anders dan die van ons, goedkoopste Standard hebben gekozen vergoeden hebben), en terug te betalen onmiddellijk uiterlijk binnen veertien dagen na de datum waarop de kennisgeving is ontvangen over de annulering van dit contract met ons. Voor deze terugbetaling, gebruiken we dezelfde methode van betaling die u hebt gebruikt in de oorspronkelijke transactie, tenzij u uitdrukkelijk anders is overeengekomen; in ieder geval u in rekening gebracht vergoedingen voor deze aflossing. We kunnen terugbetaling totdat we de geretourneerde goederen terug hebben ontvangen, of totdat u hebt aangetoond dat u de goederen zijn teruggekeerd, indien dit eerder is.

U moet de goederen onmiddellijk en in elk geval niet later dan veertien dagen vanaf de dag waarop u ons op de hoogte stelt van de herroeping van dit contract, retourneren of overhandigen.

Retouren/retouren kunnen alleen naar het volgende adres worden gestuurd:
Recom c/o CanisAlpha, Marconistrasse 20 A, 50769 Keulen, Duitsland.

De deadline is gehaald als u de goederen terugstuurt voordat de periode van veertien dagen is verstreken.

Sie tragen die unmittelbaren Kosten der Rücksendung der Waren.

U hoeft alleen te betalen voor de waardevermindering van de goederen, waarvan de waarde verlies is te wijten aan een noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederenbehandeling vast te stellen.

Uitsluiting of voortijdige beëindiging van het herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt niet voor consumenten die partij zijn bij het sluiten van de overeenkomst een lidstaat van de Europese Unie, die als enige woonplaats en afleveradres op het moment dat het contract werd buiten de Europese Unie gesloten zijn.

Algemene informatie

1) Vermijd schade en contaminatie van de goederen. Stuur de goederen in de originele verpakking terug met alle accessoires en alle verpakkingsonderdelen terug naar ons. Gebruik indien nodig een beschermende buitenverpakking. Als u niet langer over de originele verpakking beschikt, dient u een geschikte verpakking te geven voor voldoende bescherming tegen transportschade.
2) Gelieve de goederen niet franco aan ons te retourneren.
3) Houd er rekening mee dat de bovengenoemde nummers 1-2 geen voorwaarde zijn voor de effectieve uitoefening van het herroepingsrecht.

B. Uitbetalingsformulier

Als u het contract wilt herroepen, vult u dit formulier in en stuurt u de goederen naar:

ReCom Logistics Keulen GmbH
c/o Canis Alpha
Marconistr. 20 uur
50769 Köln
Duitsland
E-mail: post@canisalpha.de

Hierbij mede (s) Ik / wij (*) terug te trekken uit mijn / ons (*) contract aangegaan voor de aankoop van de volgende goederen (*) / levering van de volgende diensten (*)

_______________________________________________________

_______________________________________________________

Besteld op (*) ____________ / ontvangen op (*) __________________

________________________________________________________
Naam van de consument (en)

________________________________________________________
Adres van de consument (en)

________________________________________________________
Handtekening van de consument (en) (alleen indien op papier genotificeerd)

_________________________
datum

(*) Verwijder eventueel

Loading ...
Even geduld aub …