U hebt niets in uw winkelwagen.

Canis Alpha webshop

gezondheidslaboratoriumdiensten


Het maakt niet uit waar in Duitsland je woont.

Witte informatie:

De boeking van laboratoriumdiensten/analyses wordt niet verrekend met de totale orderwaarde.

Gezondheidslaboratorium & praktijk

rooster  Lijst

  • € 49,00
    Inclusief 19% BTW, plus. verzendkosten

    Levertijd: 3 4-dagen

  • € 139,00
    Inclusief 19% BTW, plus. verzendkosten

    Levertijd: 3 4-dagen

rooster  Lijst

Het hangt af van de juiste tools.


De conventionele geneeskunde heeft tot nu toe grotendeels gefaald in het identificeren en elimineren van de oorzaken van chronische ziekten. Alleen als we de juiste hulpmiddelen gebruiken, kunnen we deze oorzaken blootleggen om de vroege stadia van chronische ziekten te herkennen en te elimineren. Hier kunt u kennismaken met een zeer effectieve methode om de oorzaken van ziekten op te sporen en vroegtijdig te diagnosticeren.

De speciale DDC-analyse geeft informatie over de oorzaken van veel ziekten - snel, effectief en zonder bijwerkingen. We verzamelen een schat aan diagnostische gegevens op basis van metingen van biofysiologische celinformatie. Dit stelt ons in staat om holistische diagnostische uitspraken te doen. We houden rekening met ontstekingsbronnen, orgaanstress, allergieën, virussen, bacteriën of milieutoxines en nog veel meer.


speeksel testIn totaal voeren we tot 5000* individuele metingen uit. Wij meten of scannen uw hond vanaf het puntje van de neus tot aan het puntje van de staart.

Dit is de moderne manier om de oorzaak te vinden. Stressvrij en uitgebreid. Ook ideaal voor vroege opsporing en preventie. Met dergelijke methodes kunnen we nu aan elke cel in het lichaam vragen of het in orde is of niet. Wat ons betreft de diagnostiek van de toekomst.

* Een volledige lijst valt buiten het bestek van deze pagina. Vraag het ons als u meer wilt weten...

hond checkerDe voor onze werkzaamheden benodigde monsters kunt u per post naar ons opsturen, zodat u uw hond niet hoeft te stressen bij een bezoek aan de praktijk.

Gelieve de vragenlijst volledig in te vullen.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het geven van advies zeer serieus en zullen daarom alleen handelen als u ons vooraf alle benodigde informatie verstrekt.

Het proces wordt al zo'n 20 jaar met groot succes toegepast. Vanzelfsprekend werken wij met de nieuwste generatie apparatuur.
De DDC-analyse is niet gebaseerd op klinische parameters en kan daarmee niet worden vergeleken. Ze zijn niet wetenschappelijk bewezen, waar we wettelijk "gedwongen" op moeten wijzen. Helaas geldt in Duitsland niet het principe dat wie geneest gelijk heeft.

Dit is het bijna "gebruikelijke" lot van natuurgeneeskunde, zoals dat tegenwoordig het geval is met homeopathie. Acupunctuur had ook meer dan 2 millennia nodig om erkend te worden door de WHO.

Dit is niet zo verwonderlijk, aangezien de aarde vroeger plat was en het centrum van het heelal. De wetenschap was volkomen zeker van zijn tijd...

Dit alles is echter van weinig belang voor de dieren (wij ook niet) en het heeft geen negatieve invloed op hun genezingsproces.

Loading ...
Even geduld aub …