U hebt niets in uw winkelwagen.

Canis Alpha webshop

Referenties DDC laboratorium

> Rapporten over onze feed vindt u hier.


Bijgewerkt: mei 2024


Goede dag,
Bedankt voor de informatie.
Ik vond het gesprek meer dan goed.
Zeer vakkundig en duidelijk uitgelegd wat er met mijn hond aan de hand was.
Ik heb eindelijk een goede aanpak en kan daarnaar handelen. Ik zal het zeker aanbevelen.
Sommige dingen bevestigden mijn vermoedens, maar verklaarden ze ook op een begrijpelijke manier. Echt geweldig advies.
Herzliche Grüße
dank u
Marion M.

 


Hallo DDC-team,

Alles verliep perfect!
Ik heb veel nieuwe inzichten en adviezen gekregen die ik nu ga implementeren.
Met vriendelijke groet
Claus.F.

Hallo beste laboratoriumteam,

Ik wil u graag feedback geven over de 2 DDC-analyses van mijn honden. Bij voorbaat enorm bedankt.

Mijn zoontje had de hele tijd oorontstekingen. Ondanks analyse op intoleranties, gezonde voeding en zeer goede verzorging.
Na een 2 jaar durende odyssee van dierenarts naar dierenarts, een mix van antibiotica, cortisone en pijnstillers, was mijn toen nog maar 5 jaar oude pluchen monster aan het einde van zijn gezondheid, hij had constant pijn en was daardoor erg gestrest en toonde dit in zijn gedrag, hoewel hij eigenlijk een lammetje is voor een Leonberger. Hij stonk heel onaangenaam uit elke porie, hij was zichzelf niet meer, ik wist toen helaas niet beter. Het was een beeld van ellende en het deed pijn aan mijn ziel om hem niet echt te kunnen helpen. Een goede vriend raadde me toen aan om deze DDC-analyse met Stefan Willnauer te doen. Onze laatste strohalm. De waarden van Harvey waren verwoestend. Maar Stefan Willnauer kalmeerde me in het daaropvolgende telefoontje en zei me dat ik het wel weer kon oplossen. In een zeer gedetailleerd gesprek met hem, waarbij ik tranen in de ogen kreeg, putte ik hoop en begreep uit zijn uitleg wat er werkelijk aan de hand was met mijn hond. Zonder het te weten had ik mijn hond meer kwaad dan goed gedaan met deze dierenartsbezoeken en medicatie. Ik kreeg veel ideeën, suggesties en gedetailleerde hulp om mijn reu te helpen. Maar het werd me niet aangepraat of opgedrongen. Meneer Willnauer is een dierenvriend die gewoon een ziek dier wil helpen en altijd hulp biedt aan de mensen die erbij horen. Ook daarna kon ik op elk moment om hulp vragen als ik gewoon "ten einde raad" was en niet verder kon komen. Na meer dan 7 maanden mijn reu weer op het goede spoor te hebben gekregen met detox, herstel van de darmwand en reiniging van de dikke darm, heb ik eindelijk mijn Harvey terug zoals hij was. Mijn beloning voor alle moeite, de tranen, de wanhoop is een gezonde reu, nu 6 jaar oud, die weer geniet van het leven, eet met een goede eetlust en geen pijn meer heeft. Een evenwichtige, gelukkige hond.
Nu kreeg mijn teefje van 2 jaar helaas ook soortgelijke problemen, daarnaast viel ze af, ondanks een overmatige eetlust en extreem haarverlies. Ik wist niet welke medicijnen de fokker naast de vaccinaties toediende, wat ik misschien verkeerd had gedaan. Ik wachtte niet lang en boekte nog een DDC-analyse. Wederom een ​​uitgebreid consult, maar ook evaluatie en uitleg. Suggesties en tips over hoe ik mijn hond kan helpen, wat ik zou kunnen veranderen. Ik kan op elk moment om meer hulp vragen en ik krijg het. Omdat beide honden enige intoleranties hebben, kwam ik ook de Canis Alpha-voeding tegen als onderdeel van een eliminatiedieet, zonder dat dit door het laboratorium of de heer Willnauer werd geadverteerd. Ik heb het voor de analyse gevoed. Mijn honden moeten gewend zijn om voedsel te drogen voor de feestdagen. Dus voer ik 's morgens Canis alpha droogvoer en 's avonds vlees met groenten of vlezige botten. Ook deze voedingstechniek werd door het laboratorium op geen enkele manier in twijfel getrokken.
Een paar dagen na het gesprek met Stefan Willnauer en de implementatie van zijn tips zie ik al kleine veranderingen bij Abby. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat Abby's problemen ook opgelost zullen worden.
Ik wil herhalen dat noch het lab, noch Canis Alpha zelf, je iets probeert op te dringen of te verkopen, geen woord. Alles draait om het helpen van dieren.
Hartelijk dank aan Stefan Willnauer en zijn team. Het is fijn om te weten dat je ook zonder reguliere medicijnen hulp kunt vinden en krijgen.
Groeten uit het hoge noorden Abby en Harvey en hun medewerkers.

JK met Harvey en Abbey


Hallo,

Ik wil je bedanken voor het vriendelijke en inzichtelijke gesprek na de DDC-analyse, met waardevolle aanbevelingen voor ons. We zijn al bezig met de implementatie en ik zal graag rapporteren of en hoe het succesvol is. Ik zou willen vermelden dat het op geen enkele manier ging om het adverteren of verkopen van onze eigen producten of voeding, maar om het individuele welzijn van onze hond. Ook kreeg ik de mogelijkheid om contact met hen op te nemen als ik nog vragen had etc. Dat vind ik heel bijzonder en opmerkelijk. Ik raad absoluut de DDC-analyse of CanisAlpha aan!

Herzliche Grüße

Sabine W. met Molly


Hallo,
 
Ik heb nog nooit iemand gekend met zo'n uitstekende kennis van hondengedrag. Ook de kennis van de medisch-homeopathische praktijk is overweldigend. Kortom: ik ben heel blij en opgelucht. Hij was in staat om mijn brandende vragen te beantwoorden. En aan het einde zeiden ze: 'Als er iets is, bel dan.' Bedankt!
Met vriendelijke groeten van Ursula Z.


Beste team van het DDC-laboratorium!
Ik ben echt heel positief verrast dat er tegenwoordig nog steeds mensen zijn die echt de tijd nemen voor mens en dier. Het gesprek dat ik met u had over de resultaten van de volledige analyse was zeer informatief en ook geruststellend. Nu heb ik eindelijk een verstandige aanpak om het juiste te doen voor mijn 12-jarige hond Kiara om haar goed te ondersteunen met haar problemen en leeftijd. De tips die ik onderweg kreeg zijn ook echt super. Groetjes Silvia B. en Kiara. Ik zou u op elk moment graag aanbevelen.Grote lof en een welgemeende dankjewel
 
Beste DDC-team, 
 
Ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je tot nu toe voor ons hebt gedaan en vooral voor je tijd en eindeloos geduld. Dat laatste is echt niet mijn sterkste kant. Hun vele tips zijn altijd nuttig geweest en afgezien van het helpen van mijn honden hebben ze mij bekeerd.
Ik was iemand die erg gesloten was voor alternatieve geneeswijzen. Bedankt dat je me zoveel manieren hebt laten zien om dit te doen.
Ik kan dus niet de juiste woorden vinden om een ​​simpel dankjewel te zeggen, waar echter mijn grootste waardering in zit.
 
Wij, dat zijn Coolio en ikzelf, en toen kwam een ​​Bardina uit Fuerteventura genaamd Finchen naar ons toe.
In het begin had ik gezondheidsproblemen met mijn Leonberger reu. Geen eetlust, 10 kg afgevallen, hele hond stonk vreselijk naar braaksel, constant boeren en smakken.
De reguliere geneeskunde (4 verschillende dierenartsen) was van mening dat de stank van het baden kwam en dat ik hem in verband met boeren keer op keer omeprazol moest geven. 4 flessen in totaal. Er werd nooit vermeld dat de darmen beschadigd konden raken en er kwam geen verbetering. Op de een of andere manier liepen ze vast en adviseerden ze het ene onderzoek na het andere. Je doet het natuurlijk uit bezorgdheid, ze willen je graag helpen. Ik weet niet hoeveel duizenden euro's hier zijn verspild voordat een CT-scan van het hoofd aan de orde kwam. Hier heb ik toen aan het trekkoord getrokken en via Canis Alpha contact opgenomen met het laboratorium. Dat was een goede 2 jaar geleden.
Coolio's niveaus waren nogal een ramp, maar zelfs met de detox ging het beter en ging de geur weg. Daarna werd de darm weer opgebouwd en werd ons een behandeling met bioresonantie aangeraden en vanaf daar ging het gestaag bergopwaarts. De slappe, magere (60 kg) Coolio werd een normaal behendige Leonberger en heeft nu zijn gezonde gewicht van 79 kg. Ik kan iedereen met gezondheidsproblemen alleen maar aanraden contact op te nemen met het laboratorium. EN wat in geen geval gebeurt dat hier geld uit uw zak wordt gehaald. Integendeel. Halverwege wilde ik eigenlijk een analyse doen om te kijken wat er was gebeurd. Op basis van mijn beschrijving zei het DDC-laboratorium dat het niet veel zin had en dus bewaarde ik een analyse.
 
Tijdens deze fase met Coolio kwam Finchen langs.
na ongeveer een half jaar bij mij begon ze mank te lopen. Röntgenfoto's brachten geen bevindingen aan het licht. Wervelkolom heup-schoudergewrichten allemaal OK
De teef was en is nog steeds gestrest als je haar pootjes aanraakt. Om haar een bloedafname en de positieve ervaring met het laboratorium te besparen, besloot ik de DDC-analyse te laten doen, thuis een beetje speeksel afnemen zonder enige stress, dat was het.
Ook de dierenbeschermingshond had het natuurlijk zwaar te verduren. Vaccinaties, narcose, castratie, ontwormen, voordat ze werd overgedragen, ze had nog puppy's om voor te zorgen en toen een acclimatisatie hier, die zonder problemen verliep.
Ook hier heb ik goede vorderingen gemaakt met behulp van aanbevelingen van het DDC-laboratorium en bioresonantie. Finchen knabbelt niet meer aan zijn pootjes en loopt meestal probleemloos. Ze ving echter Borrelia.
Het is en is een lange weg geweest die ik met de twee honden heb moeten lopen, maar ik kan het laboratorium alleen maar van harte aanbevelen.
 
Hier is een kleine opmerking. Ik geef ze allebei Canis Alpha voer. Het DDC-laboratoriumteam maakte niet eens reclame voor het eten. Ik had zoveel dingen geprobeerd, of het nu platina was, wolvenbloed... of rauw voedsel. Mijn twee eten graag het eten, zijn behendig en hebben een geweldige vacht. De uitwerpselen zijn nu stevig en de hoeveelheid is normaal en wat mij opviel is dat het nauwelijks stinkt.
 
Gevolgtrekking. Lab en voer verdienen van mij 1 ster.
Dank u wel
 
Mona H.


Het gesprek was fijn, je nam veel tijd en legde me alles tot in detail uit. Het heeft me enorm geholpen omdat ik eindelijk weet wat er mis is met mijn hond en, nog belangrijker, wat ik eraan kan doen!
 
Met vriendelijke groet.

Tegen Bettina K.Beste DDC-team!
 
Ik wilde je schrijven en bedanken - dat was dinsdagavond na het gesprek al duidelijk.
Ik wil je bedanken voor het zeer lange, gedetailleerde gesprek over onze hond Nicki!
Hoeveel tijd je neemt is al heel verbazingwekkend en dankbaar.
 
Ik ben erg onder de indruk van uw duidelijke, open woorden, kalmte, begrip, niet-oordelen en vriendelijkheid met betrekking tot de fouten die we hebben gemaakt met onze hond - ontwormingsmiddelen elke 3 maanden, anti-vlooienband, gelukkige groeten aan de hond als we komen thuis-...!
 
Je luisterde rustig en open, gaf je duidelijke mening en advies, maar oordeelde of veroordeelde nooit!
Dit is een eigenschap die maar weinig mensen hebben en die niet alleen nuttig maar ook heel bijzonder is.
Je hebt duidelijk aangegeven wat we kunnen en moeten veranderen, en veel handige tips tegen.
Praktisch, van welke producten, diensten je alternatief gebruik kunt maken en informatie over boeken en behandelingen.
 
Voor mij waren het onderzoek en het interview erg nuttig.
We hebben geen zieke hond, maar door de analyse, het advies en het begrip van andere perspectieven die je in ons hebt geprikkeld, zullen we beter voor onze Nicki kunnen zorgen en voor hem kunnen zorgen.
Verdere ontwikkeling, kennis en verbetering zijn de beste voorzorgsmaatregelen.
 
Ik zal uw praktijk en het laboratorium graag aanbevelen en ben u zeer dankbaar!!
 
Ik kwam meer bij toeval op uw website terecht, via een feed-aanbeveling van internet.
Uw website is op zichzelf al zo geweldig en biedt zo'n schat aan informatie.
Dat overtuigde me om de Alalyse te boeken.
 
We voeren alle suggesties al uit en zijn erg blij.
We zullen uw klanten blijven met de voeding en ook in uw praktijk, laboratorium - maar ik hoop dat het daar niet zo gewoon zal zijn...
 
Hartelijke groeten en beste wensen!
Sandra H. met familie en Nicki


 Coolio en Mona H 2

 

Hallo DDC-team,

Na de bloedoordiagnose moest ik een heel lang en
moeilijke behandeling gestaakt, met mogelijke complicaties voor zover de
Dierenarts.
In het DDC-laboratorium werd mij hier voor het eerst naar gevraagd
gekalmeerd. Ze namen de tijd voor ons en dat was gewoon goed.
Oh ja, de behandeling, ik was het bijna vergeten, na 2 weken was alles op
voltooid. Van uitpuilend, 4-5 cm in doorsnee, tot vandaag niet meer aanwezig.
Er blijft zelfs geen litteken achter en het rechtopstaande oor staat
verder geweldig.
De DDC-analyse met de medicijnen die speciaal voor mijn hond zijn bepaald
was het waard.

Bedankt voor de snelle hulp en ondersteuning.
Hendrik H.

naar mijn iPhone gestuurd


Uri en Stefan M.

 Coolio en Mona H 2 

Goededag :-),
 
Het belangrijkste voor mij is dat ik je mijn dankbaarheid heb kunnen uiten.
Ondertussen was er nieuw slecht nieuws van mijn hond.
Vanwege ernstige kreupelheid aan het linker voorbeen en een vergroeiing van het bot werd een röntgenfoto gemaakt.
Diagnose: botkanker
 
De röntgenfoto's zijn voor verdere diagnostiek naar een gerenommeerde dierenkliniek gestuurd.
Tegelijkertijd nam ik opnieuw contact op met het DDC-laboratorium en werd prompt teruggebeld.
In het telefoongesprek werd eerst mijn angst weggenomen en werd de mogelijkheid uitgelegd dat het ook een ontstekingsproces zou kunnen zijn dat voortkwam uit de eerdere, onnodige miltoperatie, aangezien verdovingsmiddelen, antibiotica en pijnstillers opduiken op de zwakke punten. Er is aangetoond dat Uri op dit moment artrose heeft, dus dit kan een mogelijk zwak punt zijn. Ik hoop dat ik het goed herhaal. Dus nog een speekselmonster en op naar het DDC-laboratorium.
Inmiddels heb ik de all-clear gekregen van de dierenkliniek. Ze staat bekend om haar speciale botten en gewrichten. Geen botkanker. Waarschijnlijk artrose.
Tegelijkertijd gaf het DDC-laboratorium het all-clear. Er is niets dat wijst op een tumorachtige verandering.
Net als bij de verkeerde diagnose van een milttumor door de dierenarts, had het DDC-laboratorium gelijk als het ging om de verkeerde diagnose van botkanker. Voor mij is het ook geruststellend dat de dierenkliniek er net zo over denkt.
 
Dank u wel
 
Stefan M. en Uri


Monty en Petra S.

 Coolio en Mona H 2

 

Mijn hond Monty heeft al een jaar af en aan jeuk. Hij krabde en knabbelde tot bloedens toe. Bij de dierenarts was er cortisone, shampoo en het medicijn Apoquel. Er werd een allergietest gedaan en daar bleek dat hij allergisch was voor verschillende dingen. We moesten op een eliminatiedieet van kangoeroe en pastinaak. Even later begon de jeuk weer. Ongeacht wat hij te eten kreeg. Toen heb ik contact opgenomen met het DDC-laboratorium. Om de echte oorzaak te achterhalen, werd mij aangeraden een volledige analyse te doen. Vervolgens kreeg ik de uitslag per e-mail en een paar dagen later volgde een lang en gedegen telefoongesprek. Dat was ook heel belangrijk zodat je alles kon begrijpen. Monty heeft een uitgesproken hyperaciditeit en nu heb ik een dierennatuurgeneeskundige nodig voor verdere behandeling.

Ik ben blij dat ik contact heb opgenomen met het DDC-lab. De dierenarts zou ons de gebruikelijke medicijnen hebben gegeven en ik zou niet nog een keer een allergietest doen, je kunt het geld besparen. Erg bedankt !!

Vriendelijke groeten
Petra Sch.


Beste DDC-laboratorium,

bedankt voor de hulp van mijn oudere teef, met haar af en toe terugkerende afscheiding, vagina (geelachtig). De dokter zou natuurlijk antibiotica hebben gegeven. Dankzij jouw therapie heeft ze geen afscheiding meer!!! Ik ben zo blij dat er therapieën en mogelijkheden zijn en dat je kunt zien waar het echt vandaan komt, heel erg bedankt!!!!

Anja A.


Coolio en Mona H.

Coolio en Mona H 1 Coolio en Mona H 2

 

Hallo Canis Alpha en DDC Laboratory!!

Coolio en ik willen hen hartelijk bedanken.

Doordat mijn Leonberger reu Coolio maar een kleine eetlust had, het gewichtsverlies in een levensfase waarin hij eigenlijk moest aankomen en bovendien onaangenaam zuur rook, kwam ik het Canis Alpha voer tegen. Daarvoor had ik veel andere voeders geprobeerd, ook rauwe voeding, niets beviel hem echt. Dit duurde bijna een half jaar.

Ik was toen behoorlijk ten einde raad en heb een paar keer bloed, ontlasting en urine laten onderzoeken. Maar er werd niets opgemerkt. Volgens de uitslag was alles in orde met de hond. Ik moet zeggen dat ik ook niets van mijn reu heb gemerkt, behalve de lage eetlust en de stank. Verder was hij fit, ging graag wandelen, speelde en ravotte met andere honden. Begin september, nadat ik de Canis Alpha had ontdekt, schreef ik enigszins sceptisch naar het DDC-laboratorium. Ik heb toen snel het speekselmonster afgenomen. Maar omdat ik zo wanhopig was omdat Coolio al 8 kg was afgevallen, ben ik na een paar dagen naar een dierenarts in de buurt gegaan. Ze adviseerde me om te ontgiften en schreef verschillende middeltjes op die ik bij de apotheek zou moeten halen. Op de avond van het bezoek aan de alternatieve dierenarts werd ik gebeld door het laboratorium en de uitslag werd mij op een zeer begrijpelijke en geduldige manier uitgelegd.

Op basis van de uitslag van het onderzoek kwam het laboratorium ook tot de conclusie dat de hond ontgift moest worden. Daar besprak ik ook de medicatie voorgeschreven door de THP en zette ik de detoxificatie in gang. Dit is nu al 2 weken aan de gang en mijn hond eet al een paar dagen goed. Het DDC-laboratorium zei dat binnen 3-5 maanden alles weer in orde zou moeten zijn voor mijn hond, inclusief de geur en alle inconsistenties in het lichaam zouden moeten worden gecorrigeerd. Ik zal het lab zeker nog een keer bellen en verslag uitbrengen, maar tot nu toe lijkt alles perfect te zijn geweest.

Het is jammer dat ik niet eerder bij het voer en dus bij het DDC-laboratorium ben gekomen, misschien hadden ze dan mijn teefje kunnen helpen, die helaas veel te vroeg kort daarvoor is overleden.

Ik heb ook met mijn THP gesproken. Ze had nog nooit gehoord van de mogelijkheid van speekselanalyse. Ze vroeg mij om de link, want als het een manier is om verschillen op te sporen voordat ze door bloedonderzoek kunnen worden opgespoord, dan is eerder ingrijpen en actie mogelijk. Dit moet in het belang zijn van het dier en zijn baasje.

Ik geef zowel Canis Alpha als het DDC Lab alle punten en ben erg blij dat ik mijn bedenkingen opzij heb gezet en de test heb gedaan. In de toekomst zal de dierenarts mijn keuze zijn bij een ongeval als er iets gerepareerd moet worden. Het DDC-laboratorium zal mijn eerste keuze zijn voor alle gezondheidskwesties en ik heb tot nu toe alleen goede ervaringen met de Canis Alpha-voeding. Mijn beer vindt het leuk, de vacht is absoluut perfect en de erfenissen zijn duidelijk positief. Bovenal ben ik onder de indruk van uw filosofie dat "boerderijdieren" recht hebben op een soortspecifiek leven en vooral dat er geen antibiotica worden gebruikt.

Eens kijken of mijn uitgedeelde voedselmonsters andere mensen en dieren overtuigen.

Ga zo door met het goede werk voor de dieren!

Vriendelijke groeten Coolio en Mona H.


Birgit N. met umbra

Birgit N met Umbra

 

Beste Canis Alpha-team,

Het gesprek met het DDC-laboratorium heb ik als zeer leerzaam ervaren. Al meer dan 4 jaar probeer ik mijn hond te bevrijden van haar tranende ogen.
Eerst met hulp van verschillende dierenartsen, daarna met homeopathie en momenteel ook met bioresonantie. Tot nu toe heeft niemand geholpen om echt succes te behalen. Nu wendde ik me tot Canis Alpha en vond eindelijk de reden voor haar tranende ogen.

Ik ben je enorm dankbaar.

LG van Birgit N. met umbra


Tegen Klaus H.

Tegen Klaus H.

 

Beste DDC-team,
Bedankt voor uw inspanningen. Vanaf het eerste gesprek dat wij met u hadden, voelden wij direct dat het u om het welzijn van de honden ging en niet om winst. Helaas moeten we deze vraag stellen aan onze (nog steeds) dierenarts.
We zijn verheugd dat we deze weg hebben gekozen. Wat als we naar onze dierenarts hadden geluisterd.....
Het gesprek met het DDC Arbeidsteam heeft ons enorm geholpen. Het was zeer informatief en volkomen begrijpelijk, zelfs voor leken.
We volgen punt voor punt. We komen graag terug op uw aanbod en nemen contact op met uw laboratorium als we nog andere gezondheidsvragen hebben.
Blijf alsjeblieft lang bij ons. Voor het welzijn van onze honden. 

Tegen Klaus H.


Gabi K. & Paw Bende

Gabi K. & Paw Bande 2

 

Goedemorgen beste DDC-team,

het gesprek met hen was buitengewoon informatief en het heeft me enorm geholpen. We bespraken alle punten en ik was ook zeer positief verrast hoeveel tijd er genomen werd om er zeker van te zijn dat ik alles had gerealiseerd.Gabi K. & Paw Bande 1
Ook vond ik het erg prettig om niet "gebombardeerd" te worden met technisch jargon, maar de inhoud uitgelegd en uitgelegd te krijgen in "een heel alledaagse en gangbare taal"!

Dus nu heb ik een precies idee hoe ik mijn dier kan helpen.

Ik ben jullie allemaal zeer dankbaar en kan alleen maar zeggen: puik werk!!! Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik jullie werk en hulp gebruik!! Heb ze allemaal bij elkaar heel erg bedankt voor je hulp !!

Hoogachtend

Gabi K. & Paw Bende


Bridget L

Bridget L

 

We hebben onze kleine Elfie gekregen van een dierenbeschermingsorganisatie. De eerste week had ze geen problemen, daarna kreeg ze diarree. Ik dacht dat het misschien iets te maken had met de verandering van het dieet, maar er veranderde niets en er werd ook bloed toegevoegd.
Ik ging naar de dierenarts die verschillende dingen probeerde, maar er was geen verbetering. Ik maakte me grote zorgen en zocht op internet naar een oplossing.
Toen kwam ik het DDC-laboratorium tegen. In eerste instantie was ik achterdochtig, want hoe is het mogelijk dat je alleen met een speekselmonster kunt achterhalen wat mijn hond heeft. Ik waagde de sprong en kreeg te horen dat er veel dingen mis waren in haar lichaam. Toen zijn we begonnen met homopathische medicamenteuze therapie. Ik had veel geduld nodig, want het duurde drie maanden voordat er een verandering verscheen. Vandaag is Elfie weer gezond dankzij het DDC-laboratorium.
Ik heb absoluut geen spijt, nooit meer en de mensen van het DDC-laboratorium zijn allemaal erg aardig.

Hartelijk dank voor alles.

Bridget L


Ramona H

Ramona H

 

Mijn franse bulldog Diego is nu 7 jaar oud. De meeste tijd was hij ziek of niet in staat om te lopen. Daarom gingen we steeds naar de dierenarts. Door de vele medicijnen die hij steeds opnieuw kreeg, werd hij echter steeds zieker. Hij kreeg allergieën, had ontstekingen en zijn huid ontwikkelde melanomen en tumoren. Wat weer leidde tot een operatie en medicatie.

Ondanks kots en het overschakelen op natuurlijke toevoegingen werd hij niet beter. Afgelopen kerst kwam onze Bull Terrier Ramiro bij ons. Beste dekking, beste genen. Zijn toestand veranderde snel. Na de basisvaccinaties, die hij niet zo goed verdroeg, kreeg hij steeds iets anders. diarree, hoest, oogontsteking. Toen raakte de huid ontstoken, de poten. Hij zag er slecht uit, kon nauwelijks lopen. Dus naar de dierenarts, medicatie. Nog een fout, het werd erger. Nu had ik 2 zieke honden die het zo slecht deden dat de een zijn eten weigerde en de ander wel kon eten, maar hij werd uren na elke maaltijd echt ziek, naast alle andere problemen die er nog waren.

Omdat ik op zoek was naar voedsel dat natuurlijk is, kwam ik CanisAlpha tegen. Dat veranderde alles. Mijn Ramiro eet de balans vanaf dag 1 met enthousiasme op. Wat nog beter is, hij tolereert het. Diego helaas niet, hij zal ziek blijven worden.

Dus besluit ik een volledige analyse te laten doen bij het DDC-laboratorium. En eindelijk kon iemand me vertellen waarom ik zieke honden heb. Ze legden me uit waarom ze het allebei zo slecht doen. Aangezien ik geen enkele dierennatuurgeneeskundige ken (ik had met de evaluaties naar een plaatselijke dierennatuurgeneeskundige kunnen gaan), bood het DDC-laboratorium me hulp aan, vond een therapieplaats en gaf ons precieze instructies over wat ik kon krijgen voor de twee waar en waar.

Het is een goed gevoel om eindelijk te weten dat ze allebei snel beter zullen zijn. Ik geloof heilig in de therapie en kijk uit naar kleine verbeteringen bij mijn twee schatjes. Ik ben echt dankbaar voor de hulp, ik wist niet meer wat ik moest doen. Eindelijk is er hoop. Ik kan het iedereen aanbevelen die zo'n odyssee heeft gehad als wij. Laat je helpen door mensen die er echt verstand van hebben.

Bedankt lieve DDC-team.

Ramona H


Elisabeth P.

Elisabeth P.

 

Hallo beste DDC-team,

Tijdens een bezoek aan de dierenarts ontdekte hij na het nemen van een bloedmonster een schildklierdisfunctie. Hij schreef Forthyron Flavour 400 2×1 tablet per dag voor vanaf 17.4.15/XNUMX/XNUMX

Vanwege de diagnose en het feit dat er geen enkele verbetering was, adviseerden vrienden van ons het DDC-laboratorium.

Door jou zijn ons, mijn man en mij, twee wonderen overkomen. Ze hebben een andere hond gemaakt van Shakira. De paniekaanvallen zijn verdwenen, haar gezicht ziet er jaren jonger uit, ze heeft een heel andere uitstraling. Ze heeft haar staart niet meer tussen haar benen van angst, haar oren zijn weer in orde, daarvoor moest ze de hele tijd naar de dierenarts, er kan een vieze geur uit haar oren komen, ze krabde de hele tijd, ook 's nachts , haar ogen tranen, ze heeft niets geholpen. Er zijn geen zwarte, stinkende zweren meer op het lichaam. De vacht is glanzend dik en mooi, ik vind dat ze zich nu ook mooi voelt, ze is nu een blije hond, God heeft me geholpen om bij jou terecht te komen.

Het eczeem aan haar pootjes is bijna verdwenen, ze loopt weer normaal, haar zelfvertrouwen is toegenomen, ze loopt als een Arabisch paard, ze heeft haar waardigheid terug.

Uw behandeling is een groot succes, bedankt! Ik wens je alle geluk van de wereld en ook de aan mij toegewezen persoon die voor me zorgt en dat je minstens 100 jaar oud zult worden en nog veel meer honden en hun baasjes zo gelukkig zult maken als ik en mijn man.

honden zijn mijn leven

Het beste voor jou en de rest van je team, je Elisabet P.

Bedankt voor de hulp bij het afbouwen van de schildklierpillen!


Patricia V & Julie

Beste DDC-laboratoriumteam,

Ik en Julie willen nogmaals DANKJEWEL zeggen voor het helpen van ons onlangs. Zonder jou zou mijn lieve meid waarschijnlijk lange tijd niet bij mij zijn. Maar dankzij jouw geweldige werk heb je er in belangrijke mate toe bijgedragen dat Julie nu 15 jaar oud is (Border Colli Mix), en dat we bij jou altijd in goede handen zijn als we gezondheidsproblemen hebben.

Voor wie het DDC laboratorium nog niet kent:

Ik heb de afgelopen jaren vaak kunnen rekenen op de competente en goede hulp van het DDC-laboratorium. Er was niets waar het DDC-team me niet mee kon helpen. En zelfs in ogenschijnlijk uitzichtloze situaties werd er altijd een weg gevonden. Dit alles zonder chemische middelen en hun lelijke bijwerkingen, en uitsluitend met natuurlijke middelen.

Onlangs had mijn oude meid een infectie opgelopen, vergezeld van hoge koorts, wat buitengewoon ernstig is op haar leeftijd. Toen de temperatuur die middag maar bleef stijgen, het bleef maar liggen, maakte ik me grote zorgen. Maar het DDC-laboratoriumteam was er zoals altijd en ik kreeg meteen hulp met precieze instructies over wat ik moest doen. Met een speciaal koortsprogramma (zonder bijwerkingen!) en aangepaste homeopathische medicijnen slaagde het DDC-laboratorium erin Julie snel en blijvend koortsvrij te krijgen. Ze herstelde verrassend snel van de hoge koorts en de infectie, en korte tijd later was ze weer helemaal de oude.

Ik denk niet dat als ik haar naar de dierenarts had moeten brengen (gezien de antibiotica, die de koorts zou hebben verlaagd maar ook haar systeem zou belasten), ze er zo snel en goed overheen zou zijn gekomen.

Op dit punt nogmaals hartelijk dank aan het DDC-laboratoriumteam! Je bent geweldig!!

Liefde,

Patricia V & Julie


Beauty met eigenaar Thomas en Betty met eigenaar Andrea M.

Beauty bij eigenaar Thomas en Betty bij eigenaar Andrea M. 1Beauty bij eigenaar Thomas en Betty bij eigenaar Andrea M. 2

 

Beste DDC-laboratoriumteam,

Hartelijk dank voor de (altijd) snelle hulp voor onze honden. Of het nu een ernstige oorontsteking was of ernstige huidproblemen, we werden altijd snel en vakkundig geholpen.

Het advies was vriendelijk en informatief en vooral de respectievelijke therapieën waren succesvol. En dit alles zonder de gebruikelijke medicatie. Geen cortisone, geen antibiotica, geen antischimmelmiddel, vrij van chemicaliën. Dat is mooi en laat zien wat er mogelijk is. Het laboratoriumteam nam altijd de tijd, ook 's avonds of zelfs in het weekend. Je wordt nooit afgewezen of ontslagen. Telkens werd het huidige probleem aangepakt en werd er naar een oplossing gezocht. Ook als verdere vaccinaties werden afgeraden, mocht een reis naar het buitenland in het verschiet liggen en een vaccinatie (landelijke regelgeving) noodzakelijk is, dan is er nog steeds de bijbehorende vaccinatieondersteuning via het DDC-laboratorium, die u kunt boeken en samen met het DDC-laboratoriumteam kunt dan bespreken en uitvoeren We willen het laboratoriumteam bedanken voor de actieve ondersteuning en ook voor de leuke en informatieve telefoontjes naar aanleiding van onze vragen en ook de therapiegesprekken. Het was een zeer waardevolle ervaring. Ook ga je in op niet-materiële zaken en krijg je concrete, behulpzame en feitelijke informatie. En dat vinden wij echt geweldig.

We kunnen alleen maar keer op keer zeggen: bedankt, bedankt, bedankt aan het hele team voor de geweldige zorg voor onze twee honden "Beauty en Betty".

Natuurlijk heeft het heerlijke eten van CanisAlpha er zeker aan bijgedragen dat het weer goed gaat met onze twee viervoeters, dat zie je aan de glanzende vacht en ook aan het welzijn van Black Beauty en Brown Betty.
Daarom willen we niet vergeten om u te bedanken.

Groeten van Beauty met eigenaar Thomas en Betty met eigenaar Andrea M. uit het bos van Mainhardt (BW)Heinz D. uit Mannheim

Gelieve te publiceren als een veldrapport.
Met vriendelijke groet
Heinz D

We plaatsen geen foto's van mensen online.

Hallo beste DDC-laboratoriumteam,

Ik wendde me tot jou als "mens" omdat ik me al een jaar of 2 niet lekker voel, vermoeidheid, geen drive, hooikoorts. De schooldoktoren hadden geen oplossing voor mij, want mijn bloedwaarden waren erg goed. Misschien moet ik antidepressiva proberen…..was hun laatste advies toen ze niet meer wisten wat ze moesten doen…. Uit de DDC-laboratoriumanalyse bleek dat mijn darm- en immuunsysteem totaal zwak zijn en dat de verzuring van mijn lichaam een ​​grote rol speelt. Na een geslaagde darmreiniging, opbouw van het immuunsysteem (natuurlijke geneeswijzen) en het veranderen van mijn eetpatroon gaat het na 4 maanden weer heel goed met me. Heel erg bedankt voor de "instructies" beste DDC-team. Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen die de conventionele geneeskunde niet kan helpen!!!!!!

Heinz D./Mannheim


Meer referenties: klik hier.

Loading ...
Even geduld aub …