U hebt niets in uw winkelwagen.

Canis Alpha webshop

Getuigenissen - voer

> Veldrapporten over ons DDC-laboratorium vindt u hier.


Bijgewerkt: mei 2024


 Beste CanisAlpha-team,

Mijn hond Bibo had in zijn eerste anderhalf jaar ernstige problemen met diarree (vermoedelijk door antibiotica).
Ik moest ook 's nachts met hem naar buiten. Alleen met de hulp van een dierenarts kon zijn gezondheid stabiel worden.
Zij was ook degene die ons uw eten heeft aanbevolen. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor, want sinds de behandeling en de verandering in voeding twee en een half jaar geleden hebben we nooit meer last gehad van diarree (!). Dit heeft ons leven ongelooflijk gemakkelijker gemaakt. Bibo vindt het eten lekker, hij is kerngezond en dat is te zien aan zijn vacht. En het is trouwens leuk om een ​​project te steunen dat zich bekommert om de bescherming van het milieu. Ga alsjeblieft verder!

Met vriendelijke groet, Wiebke met BiboBeste Canisalpha-team, Ik wil u bedanken voor de hoogwaardige voeding, het is het favoriete eten van onze hond. Haar vacht glanst en ze heeft geen gezondheidsproblemen meer. Ik wil ook graag het klantenserviceteam bedanken dat ons altijd snel helpt en het eten in zeer korte tijd levert, zodat onze hond nooit zonder eten komt te zitten.

Met vriendelijke groet, Noemi PEpilepsievoedsel onderzocht!

Hallo beste Canis Alpha Team,
Nadat bij onze Hilde de diagnose Lafora epilepsie was gesteld, ben ik gaan onderzoeken welke voeding Hilde nu moet krijgen, wat ze wel mag eten en wat niet. Op een gegeven moment kwam ik jouw site tegen. Ik heb me intensief verdiept in het droogvoer en de ingrediënten en uiteindelijk besteld. Ze verdraagt ​​het heel goed en eet het graag. Ik heb er een goed gevoel bij en ben absoluut overtuigd van jullie concept. Ook de communicatie met hen vind ik erg goed, als je vragen hebt krijg je binnen een paar uur antwoord. Ik zal in de toekomst bij u blijven bestellen en wil u op deze manier bedanken.

Groetjes Sandra S. met HildeBEDANKT CanisAlpha!

Na jarenlang zoeken naar een voer dat mijn twee Cane Corso-honden verdragen, heb ik ze nu gelukkig gevonden.

Beiden hebben geen allergische reacties meer. De vacht is glanzend en zeer zacht. Een verandering in de conditie van de honden is zichtbaar in het lichaam en het welzijn van de dieren. Hartelijk dank namens Simba 5 jaar en Sanny 1,5 jaar en uiteraard ook namens mij.

Gegroet mevrouw Andrea S.Wij zijn ook erg enthousiast. Onze Rocky had steeds last van knorrende magen, oorontstekingen en toevallen. Last but not least eindigden we met hypoallergeen voedsel. Over het algemeen verdroeg hij het goed, maar de aanvallen kwamen vaker voor. De laatste druppel, een natuurgeneeskundige, heeft ons Canis Alpha aanbevolen. Wat kan ik zeggen? Uitstekend! Gewoon geweldig. De ontlasting is perfect, geen gemopper meer, oren zijn geweldig en vooral de krampen zijn vrijwel verdwenen. Hartelijk dank voor het heerlijke eten en ook voor de zeer goede service. Hier kunt u altijd hulp krijgen! 

Vriendelijke groeten van Pot
 Stephanie M. en RockyOnze Rhodesian Ridgeback-hond had altijd problemen met hondenvoer: haar spijsvertering was alleen goed als ze naast het voer probiotica kreeg. Maar sinds ze CanisAlpha heeft, gaat alles goed. Wij willen haar niets anders geven. Ook zijn wij onder de indruk van de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het CanisAlpha team. Bedankt! 

Nogmaals bedankt en veel succes, vriendelijke groeten, LKBeste Canisalpha-team,
Mijn teefje Laicy hebben we nu bijna twee jaar van dierenwelzijn in Portugal. We merkten dat er iets mis was met haar spijsvertering en ze kreeg vaak vlekken, diarree, haaruitval. Ik heb een jaar lang gezocht naar geschikt droogvoer voor haar. Maar ze kreeg steeds meer problemen met haar spijsvertering. Ze kreeg ook uitslag en had erg in haar pootjes gebeten. Daarna hebben we een allergietest laten doen door de dierenarts. En het bleek dat ons teefje allergisch is voor aardappelen, zoete aardappelen, rijst, brandnetel, wortels, tarwe, kuit en huisstof/voermijt.
Daarna een medicijn voor haar gehaald, dat ze elke dag moet slikken. En haar eten is ook geweldig voor haar. Haar haar glanst, geen haaruitval meer en haar spijsvertering is verbeterd.
Koop het droogvoer al een jaar en we zijn heel blij.

 Met vriendelijke groet,
Ramona H. en hondje LaicyHallo beste CanisAlpha-team,
uw hondenvoer is van wereldklasse. Mijn twee honden, Hooper en Senior Lupo
zijn levendiger en helderder sinds ze je eten hebben. Lupo rent
weer beter en attenter dan voorheen. Beide verdragen het heel goed
goed en heb sindsdien geen problemen meer gehad met de stoelgang. Je geen vinkje
laat al de eerste effecten zien. Al met al ben ik zeer tevreden en
zeg ook DANKJEWEL namens Hooper en Lupo.

Familie M. uit LünenBeste CanisAlpha-team,

sinds we CA-hondenvoer zijn gaan gebruiken (wat trouwens uitstekend is), zijn de maaggevoeligheden van mijn hond verdwenen. Vroeger hadden we constant problemen, maar dit voer is de perfecte oplossing gebleken. Ook vallen zijn nagels niet meer uit door een allergie voor ander voedsel. De positieve effecten op zijn gezondheid en welzijn zijn opmerkelijk. We raden het ten zeerste aan!

Groeten

Timar ZBeste Canisalpha-team,

Canis alpha voldoet aan alles wat ik van goed hondenvoer verlang. Het vlees komt uit dierenwelzijn, de ingrediëntenlijst is overtuigend, de kroketten ruiken heel natuurlijk en smakelijk, je krijgt het voor een eerlijke prijs, en Floki eet het enthousiast op, verdraagt ​​het goed en heeft een heerlijk glanzende vacht!

Met vriendelijke groet,

Barbara B.Beste CanisAlpha-team,

jullie eten zorgt al meer dan een jaar voor een geweldige levenskwaliteit voor mijn teefje Kali.
We hadden echt al het eten door, van barf tot huisgemaakt tot veganistisch.
Dat kon ze niet lang uithouden. Ze heeft leishmaniasis, verslechterende nierwaarden en vorig jaar chronische pancreatitis. Ze was de hele tijd misselijk, ze wilde midden in de nacht de tuin in om gras te eten, en dat ging maanden zo door.
 
Dankzij jouw advies ben ik haar jouw Grazing Goat Special gaan voeren en ze verdroeg het vanaf het begin heel goed. Ze is niet meer misselijk, ze heeft een knuffelzachte vacht en is in topvorm.
Daarnaast heeft ze nog steeds geen medicatie nodig voor de leishmaniasis en zijn haar nierwaarden allemaal weer normaal! Ik krijg niets anders meer in deze hond.
 
Ik ben je erg dankbaar en ik hoop dat ik mijn Kali nog vele gelukkige jaren bij me zal hebben.
Groeten ook aan uw honden,
Marlena B. met KaliHallo beste CanisAlpha-team

Door vele intoleranties, o.a. alles aan graan, aardappelen, rijst en nog veel meer.
het is nooit gemakkelijk geweest, zelfs onmogelijk, om geschikt hondenvoer voor Casey te vinden. Ze heeft sterk gereageerd op alle "graanvrije" producten.
Na een korte tijd besloten we om Casey te kotsen.
Dit ging 2 jaar goed. Toen begonnen de problemen weer. Casey had constant buikpijn. 
Dit werd natuurlijk steeds erger en ontaardde vervolgens in gastritis. Stop dus met kotsen, want constant medicatie is geen optie.
Toen begon de grote zoektocht. Graanvrij, zonder rijst, aardappelen etc.
Gelukkig kwam ik toen door intensief onderzoek op de hoogte van CanisAlpha.
OKÉ. Laten we het dan eens proberen, het is het proberen waard.
Gelukkig hebben we die beslissing genomen. 
Casey verdraagt ​​het voer heel goed. Geen buikpijn, geen diarree....
Wij zijn zo blij.
Dank u.
Groeten
Beata en Casey


Beste CanisAlpha-team,

De Beagle Duke is geboren op 16.12.2007-1-15.12.2008 en we hebben hem een ​​dag voor zijn XNUMXe verjaardag uit het asiel gehaald en hij is bij mij sinds XNUMX-XNUMX-XNUMX.
Op 12-jarige leeftijd onderging hij een operatie van drie uur vanwege een zeer zeldzaam genetisch defect en moest hij ook gecastreerd worden voor de operatie. Sindsdien is hij wat groter geworden, maar hij is nog steeds in topvorm voor zijn leeftijd. Vorig jaar onderging hij nog een operatie van drie uur, die hij ook heel goed doorstond. Hij krijgt alleen droogvoer van zeer hoge kwaliteit.
Ik heb de kleine gemengde hond Tomaso sinds half april en dankzij Goat Special heeft hij zich heel goed ontwikkeld. Zijn geboortedatum is 11.11.2021/XNUMX/XNUMX en hij komt van dierenwelzijn op Sardinië.
Beide honden hebben van de zomer ook No Zeck gekregen. Ik doe het bewust zonder kunstmatige lekkernijen en dubieuze tandenpoetsstokjes uit de normale handel.Toen we merkten dat Norbert - onze Franse bulldog - een voedselallergie had, hebben we verschillende dingen geprobeerd. Allergietest, voedingsadvies, BARF, natvoer, droogvoer... met de meest uiteenlopende samenstellingen. Uiteindelijk kwamen we uit bij de eiwitbron "insect". Het was niet ideaal, maar beter. Totdat de fabrikant de samenstelling van het voer veranderde en ineens aardappelen het hoofdbestanddeel waren. Vandaag kunnen we zeggen - gelukkig zijn de ingrediënten veranderd. Anders hadden we CanisAlpha “Geit speciaal” misschien nooit geprobeerd. Norbert verdraagt ​​het voer zeer goed, zijn huid, pootjes en oren zijn er beter op geworden en het voer is ook nog eens goed voor zijn maag en darmen. We kunnen het alleen maar aanbevelen
!Mijn Amerikaanse Bulldog-reu Milow kwam naar me toe toen hij 10 maanden oud was.
Ik wilde hem van de barf terugwisselen, maar zoiets heeft hij niet
echt goed verdragen. We hebben een paar goede fabrikanten geprobeerd,
maar vond niets geschikt voor hem. Toen zat ik op je feed
aandacht, omdat ik veel aandacht besteed aan natuurlijke voeding en daar waarde aan hecht.
Hij vindt het erg leuk, hij heeft niet veel output en kan het goed met elkaar vinden
ermee. Zijn vacht glanst en hij ziet er rondom gezond uit. Ik ben erg
tevreden en beveel het met een zuiver geweten aan mijn klanten aan
(die er ook heel blij mee zijn). Gewoon heerlijk eten, geweldig.

Veel liefde

Door Karina Wo. en MilowHallo, hier is een foto van Wito.

Dankzij CanisAlpha heeft hij weer een glanzende vacht gekregen en is zijn vertering weer optimaal.

LG Petra KHallo, ik ben Saga en kijk al 1,5 jaar uit naar het lekkerste eten. Ik eet allerlei soorten en altijd met toewijding.

Mijn vacht glanst, ik hoef geen scheten te laten en ik ben heel vrolijk.

Tom C.Onze Pino had altijd last van papperige uitwerpselen. Voer overgeschakeld naar CanisAlpha.

Nu is alles geweldig.CanisAlpha werd mij aanbevolen voor mijn standaardpoedelpuppy en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Lotti eet het voer graag, de diarree die ze kreeg van de laatste voermonsters was in een mum van tijd verdwenen en ook de hoeveelheid ontlasting is flink verminderd.

CanisAlpha beantwoordde een vraag over de hoeveelheid voer niet alleen snel maar ook gedetailleerd. Geweldige service en heel leuk contact - heel erg bedankt!

Nicole S.-F.Sinds april hebben we weer dierengroei, nadat afgelopen najaar helaas onze labrador teef is overleden.

We voerden toen een ander merkproduct en waren tot nu toe tevreden.

Desalniettemin hadden we ons in de aanloop naar de nieuwe hond uitgebreid met het onderwerp hondenvoer beziggehouden en kozen al snel voor koudgeperst droogvoer. Na wat overweging en onderzoek kwamen we uit bij CanisApha. We waren overtuigd door de samenstelling en het hoge vleesgehalte.

We veranderden het eten relatief snel. Onze hond, een mix labrador/labrador herder, verdroeg het goed en eet het graag op – oké, labrador.

Maar belangrijk in mijn ogen is dat de hond zich goed ontwikkelt. Er is ons vaak gevraagd naar de hond en de vacht. Het ziet er altijd geweldig uit, glanzend en zonder schubben. We wegen hem elke dag en berekenen dan de hoeveelheid voer. Dat laatste had ik van andere fabrikanten nooit begrepen, wanneer de hoeveelheid voer afhangt van het veronderstelde eindgewicht.

Kortom - we kunnen het voer zonder voorbehoud aanbevelen. We hebben een acht maanden oude, perfect gezonde reu.
....
Thomas K. uit Maagdenburg.Beste CanisAlpha-team,

Ik wil je bedanken voor je geweldige eten en de filosofie erachter!
Op jullie aanraden voeren we sinds ongeveer half mei de runderspeciaal, nadat Mailo onlangs kampte met giardia - dankzij het voer en Moro's wortelsoep heeft hij uiteindelijk alles goed doorstaan ​​en dat gelukkig zonder verdere antibiotica kuren of iets dergelijks.
We hebben zoveel geprobeerd, hoogwaardig natvoer met dezelfde filosofie en uitgebalanceerde samenstelling, ook gemengd voeren - niets heeft zo'n groot effect gehad als uw voer.
Hij werd steeds levendiger, evenwichtiger, de drang om te plassen genormaliseerd, hij kwam eindelijk aan, de ontlasting is ook geweldig en de vacht is zachter geworden!
Nu moeten we ons nog een weg door het assortiment beproeven en kijken er naar uit.
Vooral Mailo bedankt voor het geweldige werk! 
Herzliche Grüße
Sabrina en Mailo


Balsem voor de hondendarm! Dat kan de Mopsbude meer dan bevestigen. We zijn erg blij dat we zo'n geweldig droogvoer bij jullie hebben gevonden. Onze puppies en onze oudjes worden goed verzorgd en hebben geen problemen meer, heel erg bedankt!! Ga zo door!! Mfg de Mopsbude uit Schwerte an der Ruhr!
Kimberly G.


Hallo, ik wilde je even vertellen dat we door puur toeval CanisAlpha cca hebben gevonden. 6 maanden en heb al je variëteiten geprobeerd en onze teef Goodie (Blue Weimaraner) is dol op je droogvoer..
De volgende zending is vandaag aangekomen.
Bedankt daarvoor en ga zo door.
LG Jindrich R. met goodieraken !

de ingrediëntenlijst en het concept van canisalpha overtuigden me snel.
de belangrijkste reden om op zoek te gaan naar een nieuw voer was voornamelijk vanwege mijn engelse bulldog egon. allergieën en een zeer gevoelig maagdarmgebied. ook super kieskeurig. ik heb veel aanbevelingen geprobeerd. maar egon dwarsboomde meestal mijn plannen. of er was een totale weigering om enig ander voer te testen, of hij antwoordde echt, maar hij tolereerde het niet, dus bestelde ik een speciale zak geiten voor hem. Ik heb in totaal 3 engelse bulldogs. de andere twee hebben geen allergieën of problemen met het maagdarmkanaal. maar zijn niet minder kieskeurig.
Toen ik voor het eerst geitenvleesvoer kreeg, kreeg ik een volledige weigering van alle drie. ze hebben het de hele dag niet aangeraakt, ik probeerde het de volgende dag opnieuw. overgoten met water en lepel. Een totale weigering volgde. Ik heb het die dag meerdere keren geprobeerd. toen probeerde iemand het van de lepel.heel aarzelend, maar spuugde het niet uit.hugo besefte toen dat het lekker smaakte ging het voerluik weer open.toen kwamen de twee andere boeven.en zo was de kom leeg. de volgende dag probeerde ik het zonder weken en zonder lepel.Ze aten alle drie met volle enthousiasme hun miniporties uit hun handen.Mijn plan om het eten langzaam te veranderen werd toen na een paar dagen gedwarsboomd door de bende. ze raakten hun oude eten niet meer aan. de volledige ombouw vond toen veel eerder plaats dan gepland, zonder enige flitzekacke of braaksel. de output is perfect wat mij ook is opgevallen….. dit constante scheten is verdwenen, af en toe rammelt het 's avonds op de bank. maar het stinkt niet meer, dus moest ik de kamer ontvluchten
Ik ben heel blij dat ik dit voer heb ontdekt. mijn spekbonen smaakten erg goed, ze verdragen het heel goed. en ik heb het gevoel dat ik er echt iets goeds mee kan doen. Heel erg bedankt hiervoor. Vriendelijke groeten van egon hugo paulchen en susan K.Hallo Anne van het CanisAlpha-team,
Ik stuur u graag een kleine bijdrage voor uw referentiepagina!

Mijn man en ik geven al meer dan 20 jaar honden uit het dierenwelzijn (zogenaamde lijsthonden) een thuis en zijn altijd op zoek geweest naar een fabrikant van hondenvoer die dierenwelzijn en milieubewustzijn vertegenwoordigt in zijn bedrijfsconcept. We willen onze honden geen vegetarisch voer geven, maar het is voor ons belangrijk dat de "boerderijdieren" soortspecifiek worden gehouden en dat het transport naar het slachthuis zo kort mogelijk is. Na lang zoeken hebben we eindelijk CanisAlpha gevonden en zijn zeer tevreden over het "geitenvoer", want het wordt goed verdragen (onze Bennett had huidproblemen), wordt met plezier gegeten en meester en meesteres zijn ook tevreden. naar tevredenheid beantwoord door het team en ik beveel het hondenvoer en de klantenservice ten zeerste aan!

Groetjes en ga zo door,
Maud en Thomas We-A. met Bennett, Ida en kater EmilHallo lief Canisalpha team, onze hond Paul is een jaar oud, heeft giardia gehad, we hebben toen weidevee en geit speciaal gevoerd, hij heeft geen giardia meer, we willen hem graag houden want we zijn super tevreden.

Vriendelijke groeten BHallo Anne, we geven graag feedback met een foto.

“ We hadden een groot "geurprobleem" met een van onze reuen. Hij stonk ondraaglijk uit zijn mond/vacht en moest constant boeren. Dankzij Canis Alpha hebben we dit probleem niet meer en zijn beide vachten nu weer zacht en glanzend. We hielden ook van de gedetailleerde informatie over het wijzigen van de feed. Veel dank aan het CanisAlphaTeam, die altijd snel en deskundig advies geven bij vragen.
Warme pootgroeten van Carlsson & Baldur & minnares Britta S.-O.Bedankt voor dit geweldige eten! De huid en vacht van mijn teef zijn zo goed geworden! Geen roos meer, bijna geen jeuk en krabben meer en een zachte, glanzende vacht Waarom heb ik je niet eerder gevonden!
Met vriendelijke groet, Suzana Schäffner


Hallo beste Canis Alpha Team, Mijn hond heeft last van allergieën en kon bijna niets eten. Ik ben overgestapt op Canis Alpha omdat ik hou van de kwaliteit van het voer. Ik heb mijn hond eerder Barf gevoerd en Canis Alpha is een uitstekend alternatief. Ook het team is top, welke vragen je ook hebt, je krijgt goed advies. Al met al ben ik gewoon helemaal enthousiast, mijn hond verhaart niet meer, hij krabt minder en verdraagt ​​het voer heel goed. Dus voor iedereen die het leest en vooroordelen heeft over droogvoer, je kunt deze vooroordelen opzij zetten met dit voer, het eten is geweldig. Heel erg bedankt. Hartelijke groeten, Jessica K.Beste CanisAlpha-team, we hebben nu bijna 3 maanden een 4-jarige Labrador-reu uit een Duits dierenasiel.
Anton heeft in zijn leven tot nu toe nog niets geleerd: geen enkele opleiding, hij heeft nooit mogen zwemmen, spelen met andere honden, apporteren niet geleerd, trappen niet op kunnen lopen en het eten was niet ook bijzonder goed. Hij had een erg doffe, droge en stinkende vacht. Je kwam niet graag naar hem toe om hem te aaien en dan kreeg je de behoefte om direct je handen te wassen.
Sinds een paar weken eet Anton CanisAlpha. Hij heeft nu een zijdezachte en glanzende vacht. We laten het voer echter weken in water omdat hij veel te weinig drinkt. Anton verdraagt ​​het voer zeer goed - dat was en is de juiste keuze voor onze hond.
Met vriendelijke groeten en bedankt
Ingrid WBeste CanisAlpha-team, we geven onze Shiba Inu teef al meer dan 4 jaar je voer. Voor ons is het het compromis met BARF, omdat het een hoog vleesgehalte heeft en ze het heel goed verdraagt. We vinden ook dat je als diereneigenaar de verantwoordelijkheid hebt om uit te zoeken wat er precies in de voerbak terecht moet komen. Rosi's vacht glanst en we kunnen met trots zeggen dat de laatste 4,5 jaar de enige bezoeken aan de dierenarts voor vaccinaties zijn geweest. Hartelijk dank voor dit hoogwaardige eten en het vriendelijke contact! Lisa NBeste Canisalpha-team,

Ik hoop dat ik je inbox niet "vul" met mijn bericht.... Bedankt voor mijn gezonde hond, die dankzij jou zo fit als een hoentje is en de meest glanzende vacht heeft...! Behalve dat de bij de kom in 20 seconden voltooit. Lijkt me lekker te smaken... Blijf allemaal gezond en zorg goed voor jezelf! Groeten van uw favoriete klant, Joris Sch.Beste CanisAlpha-team, hartelijk dank voor uw geweldige eten. Mijn Jack Russell-muis eet jouw eten sinds ze 12 weken oud was. Ik ben nog steeds absoluut opgewonden en de zoetheid vreet door de verschillende variëteiten heen. Als fysio en chiropractor voor paarden weet ik hoe belangrijk voeding is. Ik ben al lang op zoek naar een "schoon" hondenvoer zonder veel franje en topkwaliteit. Ik heb bij jou gevonden wat ik zocht! Bedankt en ga zo door P.s. Mijn kat zou erg blij zijn met kattenvoer. 

Met vriendelijke groet, Monika H.Beste CanisAlpha-team, ik wil graag mijn ervaring met jullie eten delen. Naylo komt uit Gran Canaria. Hij is een kleine, fijne Podenco-Labbi mix. Geboren op ca. 01.06.17/13/2018. Hij weegt ongeveer 1 kg en zijn lichaamsbouw lijkt meer op die van een kleine windhond. Hij werd als puppy gewond, uitgehongerd en uitgedroogd aangetroffen op Gran Canaria. In augustus XNUMX vond hij zijn weg naar mij, mijn zoon en mijn katten. Gelukkig was de fusie volkomen ongecompliceerd. Ik ben me ervan bewust dat dit niet altijd het geval is. Naylo is een geweldige hond. Nou, ik dwaal af. Toen hij bij mij kwam was het "natvoer, maar geen kip".... Maar het maakte bijna niet uit welk natvoer ik gaf, hij had bijna altijd diarree en winderigheid. Ik heb me bijna een jaar lang door alle fabrikanten heen getest. Maar zelfs de ogenschijnlijk "hoge kwaliteit" voeringen bevatten altijd iets waar ik het niet mee eens kon zijn. Ik moet zeggen dat ik me de afgelopen jaren bezig heb gehouden met het onderwerp voeding en alternatieve geneeswijzen (geneeskunst) in het algemeen. Daarnaast heb ik me intensief verder verdiept in hondenvoeding en de verschillen daarvan. Het was als een kleine studie. Meer dan een jaar ging voorbij met onderzoek en testen, niets overtuigde me zoals ik zou willen. Totdat ik per ongeluk CanisAlpha tegenkwam. Het was leuk om je site te lezen, alles wat ik las sprak me aan. En de inhoudelijke samenstelling van je eten zette de kroon op het geheel. Dus ik aarzelde niet en bestelde eerst de visvariant, Naylo houdt echt van vis. De omschakeling was eenvoudig. En de darmproblemen begonnen heel snel. Geen diarree en winderigheid meer. Na een paar weken veranderde ook de vacht. Het is heel mooi, zacht en glanzend geworden. Je tips en adviezen zijn gewoon geweldig. Uw mening over bepaalde medicijnen ect. waren ook cruciaal voor mij. Jullie zijn een aanwinst voor dit hele gebied van hondengezondheid. In de maakindustrie/farmaceutische industrie wordt vaak gelogen en bedrogen, of dat nu met mensen of dieren is. Je bent eerlijk en je feed is van meer dan hoge kwaliteit. Ik raad je aan waar ik kan. Ik heb bijna XNUMX jaar onderzoek moeten doen om je toevallig tegen te komen. Zelfs het typen van "koudgeperst graanvrij hondenvoer" bracht me niet op je pagina. Ik vind dat dit moet veranderen. Ik dank u uit de grond van mijn hart. Als je ook kattenvoer zou maken, zou ik het meteen kopen. Bijgevoegd is een foto van Naylo. Vriendelijke groeten F. Ga zo door


Onze Magyar Vizsla reu Elmo, 16 maanden, heeft een graanintolerantie (vooral mais), wat zich uitte in oorontstekingen en hete plekken op zijn buik. Ook heeft hij moeite om op gewicht te blijven. Sinds hij Canis Alpha-geit is gaan eten, behoren die dingen tot het verleden. Zijn vacht glanst, hij is 2 kg aangekomen en geniet van zijn leven.

Met vriendelijke groet, Julia S.Over Maze: Nog geen jaar geleden kwam onze standaardpoedel Maze bij ons en we hadden veel plezier met haar, maar ook veel werk. Maze kan veel dingen niet verdragen en uitte dit door herhaaldelijk te braken en diarree. Het heeft even geduurd voordat we erachter kwamen wat ze wel mag eten (Canis Alpha) en wat niet. Maar de moeite en het doorzettingsvermogen werden beloond. Maze is nu een relaxte, goed opgevoede hond met veel charme. Ze is de clown van de familie. Altijd de grap in de nek. Bij haar verveel je je niet. We kijken uit naar nog vele mooie jaren met haar.

Met vriendelijke groet, Marc RHallo, dit is Duna na het zwemmen. We hebben de kleine muis sinds 05/2018. Ze komt van de dierenhulp Inca uit Mallorca. Toen ze bij ons kwam was ze nog erg zwak. We konden alleen korte wandelingen met haar maken, daarna sliep ze weer. Dus we dachten dat ze echt goed eten nodig had. Vrienden raadden ons toen Canis Alpha aan. Goede verzorging en goede voeding hebben je inmiddels tot een geweldige, gezonde hond met een prachtige vacht gemaakt.

Groetjes Thomas D.Hoi! Ik heb een Westi van 9 maanden oud. Met 3 maanden kreeg hij Giardia. Ook na een bezoek aan de dierenarts is de ontlasting nog los. Ik heb Ziege Spezial van jullie gekocht, dat werkte meteen. FG Rolf JDames en heren,

Ik werd door een vriend op de hoogte gebracht van je eten. Ik was in het begin erg sceptisch, omdat er al veel dingen waren aanbevolen. Ik ben een fokker van het Chinese Crested Dog-ras en heb altijd problemen gehad met diarree en intolerantie en huidonvolkomenheden. Nu voer ik al 7 weken "Heerlijk weidegeitenvlees, speciaal geselecteerde groenten, koudgeperste hennepolie & de beste wilde bessen - GEIT SPECIAL". De trigger voor de overstap was een jong teefje met een voerintolerantie. Kip, rundvlees, rijst, aardappelen waren uitgesloten. En het vinden van een feed erg moeilijk. Toen kwam ik naar jou. Ik had de beschrijving keer op keer gelezen en besloot het eens te proberen. Ik had de hele kudde overgeschakeld op geiten!!!! Nu zijn ze sinds de verandering vrij van symptomen, godzijdank. Zelfs de teint is tot nu toe met 75% verbeterd. Als het leveringsknelpunt niet had bestaan, had ik het 5 sterren gegeven, dus het is 4,5 sterren.

Heinz BOnze Oud Duitse Herder Darko vom Altdeutschen Wappen (geboren 01.11.2011 november 37; 7 kg) wordt al 220 jaar verzorgd met CanisAlpha PUR en EXCLUSIVE. 's Ochtends en 's avonds elk 14 gram.'s Middags krijgt hij een harde reep (gehamerde beschuit) voor de tandverzorging en als aanvulling slechts heel sporadisch een lekkernij of een stukje kaas of worst van ons. Darko is zeer actief en gezond. Als gitzwarte langharige herder heeft hij nog geen wit haar op zijn snuit gehad. Nu woont hij samen met een kleine Tibetaanse terriër x ShihZsu teef (Yoomee is 4 maanden oud, gecastreerd, weegt XNUMX kg. Ze krijgt precies hetzelfde voer als Darko

Heinz BBedankt voor dit voer. geit en kip

Het wordt goed verdragen - en ik kan de fabrikant, de huisvestingsomstandigheden van de dieren, enz. Echt vertrouwen.

De herdersmuizen zeggen dankjewel ♥lich

★ ★ ★ ★ ★Hallo beste Canis Alpha Team,

Nog voordat we besloten een hond als nieuw gezinslid te nemen, waren we al op zoek naar de perfecte voeding. Canis Alpha werd mij op veel forums aanbevolen en dat is precies wat we besloten hebben. Carlos woont nu bijna twee jaar bij ons en sindsdien voeren wij Canis Alpha “puur” en bestellen wij meerdere keren per jaar de zak van 15 kg. Dit betekent dat Carlos met 9 weken direct Canis Alpha bleef voeren. Wij zijn absoluut tevreden omdat Carlos het eten zeer goed verdraagt ​​en hij het bovendien erg lekker vindt. We houden van je filosofie en het feit dat je weet dat er alleen maar goede dingen in het eten zitten. Hartelijk dank en ga zo door!

Veel groeten Selina en Carlos


Hallo beste CA-team,

Ik heb na onze vakantie 15 kg puur gekocht en alles is geweldig !! We hebben momenteel gewichten onder controle. Maar... en daarom moet ik gewoon schrijven: wat het ook is, maar sinds we Canis Alpha voeren, is onze bijna 10-jarige Rocky zo in balans dat ik eindelijk goed met hem kan werken omdat hij kan concentreer je eindelijk op mij. Was nooit echt mogelijk omdat hij zo nerveus en zenuwachtig was. Zijn angsten maken de zaken alleen maar erger, en daar kunnen we ook aan werken. Ook lichamelijk is hij ontspannen. Onze andere twee honden kunnen het ook heel goed met elkaar vinden. Het eten is echt geweldig! Ik heb tijdens de vakantie een korte tijd LXXXXXXXXXX aan LXXXXXXXXXX gevoerd omdat ik persoonlijk de brokjes beter vind, maar... alle 3 de honden hebben modderpoep. Ergo, ik experimenteer niet meer met eten en blijf bij CA, ik kijk nu al uit naar de nieuwe varianten. Ik voelde de behoefte om dit met jullie te delen. Ik wens jullie allemaal een fijne tijd en blijf tot de volgende bestelling, met vriendelijke groet, Dagmar M. met Rocky, Camero en onze Kretenzische prinses AristeaHallo beste CA-team,

Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over onze Rocky. Ik kan mezelf besparen door CA Basis te mixen. Rocky verdraagt ​​exclusiviteit en balans heel goed, geen tikken, integendeel, hij is kalm en evenwichtig. Dus alle duimen omhoog! Zeer goed voer. Onze andere 2 pelsneuzen verdragen CA ook heel goed. Het populairst is eigenlijk de basisvoeding, naast Exclusief en Balans. Wat betreft de veelbesproken uitwerpselen: onze 3 honden produceren zeer stevige uitwerpselen in een zeer acceptabele hoeveelheid *grijns* helemaal tevreden dus. Oh ja, sinds CA-voeding heeft Rocky geen problemen meer met het legen van de anaalklieren. Wat betreft onze ervaringen met CA Veel plezier en vriendelijke groeten Dagmar M. met Rocky, Camero en Aristea De grote is Aristea, dierenbeschermingshond uit Kreta, jachthondenmix, ongeveer 5 jaar. De kleine is Camero, teckel normaal ras, zwarte schimmel, 5 jaar oud. De pluizige is Rocky, een teckel mix en 9 jaar oud en in topvorm.

april 2018
Goede dag,

Na heel lang zoeken heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht en denk dat ik in de toekomst jouw Canis Alpha Pur zal voeren in plaats van XXXXXXXX. Vooral omdat mijn moeder, waar ik je op heb gewezen, meer dan tevreden is over haar hond (zie foto), die een chronische darmontsteking heeft en je al zo'n 2,5 week eten geeft (ik kreeg net het nieuws dat de hond dat niet doet). Ik heb niet meer nodig ""Boost" heeft meer ontvangen). Zelf heb ik drie grote honden (2 Kangale/1 Rottweiler), waarvan er 2 half kotsen en één niet meer kotst. Omdat hun voeding voor mij erg belangrijk is, kijk ik in het belang van mijn honden nu al uit naar uw hoogwaardige voeding.
Brigitte P
Hallo Canis Alpha-team,

Ik voer Canis-Alpha al heel lang, ik ben meer dan tevreden en wilde op deze manier veel lof uitspreken! Ik was ook blij vandaag toen ik zag dat er weer een nieuwe soort voer besteld kan worden, hier heb ik ook lang op gewacht ;-)...geweldig! Ik had enige tijd geleden om een ​​vis-, paarden- of hertenvleessoort gevraagd en ik weet dat u grote waarde hecht aan een kwaliteitsbron en het vinden van een soort is tegenwoordig waarschijnlijk geen gemakkelijke taak. Ga zo door! Mijn honden (vooral onze oude teef, een foto van onze oudere teef, eind januari 10 jaar) je ziet de hoogwaardige ingrediënten, ze zijn actief, glanzend, zachte vacht, nauwelijks tandplak, stevige output en het smaakt goed. Ga zo door!

Met vriendelijke groet, Yvonne K.Beste CanisAlpha-team

Ik voer uw PUR droogvoer al geruime tijd aan al mijn honden. We reizen veel met de kleine bende en hebben altijd het superfood bij ons. We gebruiken het ook als traktatie voor goed gedrag, trucs en, oh ja, soms gewoon gratis als een verrassend klein hoogtepunt... We zijn onlangs naar Zwitserland geweest en hebben de hoeveelheid voedsel volledig verkeerd ingeschat. Ik heb eten bij jullie besteld en gevraagd om het zo snel mogelijk naar het vakantieoord te sturen! (want ik hou echt niet meer van ander voer!!). Ik was erg blij om onze zak CanisAlpha PUR te ontvangen na slechts een dag wachten!! We hadden de avond ervoor bijna alles gegeten! Overigens lopen de leveringen naar Italië, waar wij wonen, ook perfect! Bedankt voor het geweldige milieuvriendelijke, diervriendelijke, heerlijke hondenvoer! Claudia C
Hallo, ik voer Canis Alpha nu iets meer dan een maand op aanraden van mijn dierenarts. Ik heb een allergiepatiënt en een gastro-intestinale gevoelige hond. In vergelijking met ……geëxtrudeerd voer …….dat we voorheen hadden, is de hoeveelheid ontlasting teruggebracht van 8x naar 3x per dag naar het normale niveau. De honden eten het graag en het bevalt ze erg goed. Vroeger konden we alleen XXXXXXXX voeren, nu heb ik een variëteit die iedereen kan eten. De slechte haaruitval die de foxterriër en de podenco hebben sinds XXXXXXXXX lijkt wat af te nemen en ik hoop dat als ik doorga met eten dit probleem terugkomt. We hebben Canis Alpha al aanbevolen...:-)

Hartelijk dank, vriendelijke groeten Gabriele B. met Mango, Willy, Ella en HappyBeste CanisAlpha Team, Sinds een paar jaar krijgen mijn twee honden de CanisAlpha Exclusive. Mijn 13-jarige labrador heeft de afgelopen vier maanden twee grote operaties ondergaan. Ze is vooraf grondig onderzocht (volledig bloedbeeld, hart, lever, nieren, milt) en de waarden zijn ondanks jarenlang medicatiegebruik zeer goed! De dierenarts vertelde me dat dit (mede) te danken is aan de hoogwaardige voeding! Bij deze nogmaals hartelijk dank!! Yasmin T. met Paulchen en Bibi


Meer referenties vindt u hier.

Loading ...
Even geduld aub …